Restaurang, hotell, bastu & konferensrum

Boka in dina möten, övernattningar och njut av restaurangens buffé

Hotellet ligger precis i centrum av Närpes, därav kallas också huset “Mitt i Stan”.  
Red & Green erbjuder både bastu och konferensutrymmen av hög kvalité.  Det moderna huset innehåller även en konstsal, samt en kultursal som flera gånger i veckan även används som biosalong. Här mitt i centrum har du allt nära till hands. Välkommen att ta del av hotellet och Närpes centrum. 

video

3d

Aktuellt

Här kan du läsa om de senaste aktualiteterna
gällande vårt hotell. 

Eftersom hotellet lever i samspel med Närpes egna kulturhus,
sker det ofta en hel del i huset. Både bio, musikevent och konsthall
kan hittas i huset. 

Gå in på kulturhuset Mitt-i-stans egna webbsida för att hänga med
i vad som sker i huset.

 

Restaurangen är privatbokad lördag 26.1.2019
Njut av en färdiglagad middag alla fredagar!
Escargots
Midvintersmaker från och med 8 januari

Vad serveras?

Lunchtid i restaurangen

Varje arbetsdag serveras nya fräscha luncher i restaurangens buffé. Hotellgästerna har möjlighet att njuta av hotellfrukost, medan kvällen bjuder på allt som finns i restaurangmenyn.

Måndag 14.1

Kyckling Gyros med tzatziki, pitabröd och picklad rödlök(L)

Spenat och Fetaost bakad lax med potatismos(G,L)

Köttfärssoppa(G,L) med hembakat bröd

Mango-apelsinkräm med grädde(G,L)

Tisdag 15.1

Mörstekt grisfilè med chilibearnaisesås och potatiskroketter(G,L)

Kyckling tikka masala med jasminris(G,L)

Vegetarisk pizza med mozzarella och körsbärstomat(L)

Snövitspudding med jordgubbssylt(G,L)

Onsdag 16.1

Krämig Pasta Carbonara med sidfläsk(L)

Chili och cheddarostfylld köttfärslimpa med gräddsås(G,L)

Tomatsoppa à la Red & Green(G,L)

Brownies med vispgrädde(L)

Torsdag 17.1

Hotdogs med rostad lök, hemlagad gurksallad och pommes frites(L)

Jägarens köttgryta med kantareller och tranbär(G,L)

Rödbetsbiffar med dragonyoghurtsås(G,L)

Plättar med sylt och grädde(L)

Fredag 18.1

Lövbiff av nötkött med ört-vitlökssmör och husets klyftpotatis(G,L)

Parmesangratinerad torsk med potatismos(G,L)

Falafel med kall myntasås(L)

Blåbärs-kvargpaj med vaniljsås(L)

 

Våra hotellrum

När du stannar längre

Vi har 30 högutrustade hotellrum, 27 dubbelrum och 1 singelrum.  
Sviterna innefattar vardagsrum, sovrum och bastu. Alla rum har hårfön, minibar, vattenkokare och strykcenter.