Restaurang, hotell, bastu & konferensrum

Boka in dina möten, övernattningar och njut av restaurangens fantastiska mat

Hotellet ligger precis i centrum av Närpes, därav kallas också huset “Mitt i Stan”.  
Red & Green erbjuder en fantastisk lunchbuffé alla vardagar, kvällstid serveras a la carte rätter gjorda på Österbottniska råvaror. Vi har även bastu- och konferensutrymmen av hög kvalité.  Det moderna huset innehåller även en konstsal, samt en kultursal som flera gånger i veckan även används som biosalong. Här mitt i centrum har du allt nära till hands. Välkommen att ta del av hotellet och Närpes centrum.

video

3d

link to gallery

Aktuellt

Här kan du läsa om de senaste aktualiteterna
gällande vårt hotell. 

Eftersom hotellet lever i samspel med Närpes egna kulturhus,
sker det ofta en hel del i huset. Både bio, musikevent och konsthall
kan hittas i huset. 

Gå in på kulturhuset Mitt-i-stans egna webbsida för att hänga med
i vad som sker i huset.

 

Ny a la carte 24.5.2024 Hotel Red & Green Närpes
Nya smaker från oss på Red & Green
Alla Hjärtans dag paket LOVE 13.-14.2 Närpes
Övernattning, mousserande vin, 3 rätters middag och frukost

Vad serveras?

Lunchtid i restaurangen 11.00-14.00

Varje arbetsdag serveras nya fräscha luncher från restaurangens buffé. Hotellgästerna har möjlighet att njuta av hotellfrukost, medan kvällen bjuder på allt som finns i restaurangmenyn.

Dagens lunch 12,70 €/person (seniorer 11 €)

G= glutenfritt
L= laktosfritt

Måndag 27.5

Kyckling Gyros med tzatziki med naanbröd (L) och pommes frites G, L)

Rökt pepparrulle från Björkens med gräddig pepparsås och stekt potatis (G, L)

Blåbärskvarg (G, L)

Tisdag 28.5

Rökt laxfärsbiffar med Caviart-creme fraiche sås och nypotatis (G, L)

Knackkorv Stroganoff med potatismos (G, L)

Kyckling-grönsakskokossoppa (G, L)

Chokladmousse med hallon (G, L)

Onsdag 29.5

Stekta grisinnerfilé noisetter med Dijonsenapssås och klyftpotatis (G, L)

Kyckling-Auraostpasta (L)

Nötköttsgryta med rödbetor (G, L)

Morotskaka med apelsinfrosting (L)

Torsdag 30.5

Nötfärslimpa med bacon-gräddsås och rostad potatis (G, L)

Panerad fisk med remoulade-majonnäs och potatismos (L)

Tomatsoppa med creme fraice (G, L)

Fattiga riddare med sylt och grädde (L)

Fredag 31.5

Schnitzel med bearnaisesås och pommes frites (L)

Kycklingspett med med Ajvar creme fraiche (G, L)

Ugnspaprika med grönsaksfyllning (G, L)

Knäckig banan paj med vaniljsås (L)

LÖRDAG 1.6 SOMMARLUNCH kl. 11-15 (20 €)

Vitvinspocherad forell med vårlök och smörslungad nypotatis

Pankopanerad kycklingschnitzel med pommes frites och aioli (L)

Grönsaksgratäng (G, L)

Vaniljpannacotta med bär

Våra hotellrum

När du stannar längre

Vi har 30 högutrustade hotellrum, 27 dubbelrum och 1 singelrum.  
Sviterna innefattar vardagsrum, sovrum och bastu. Alla rum har hårfön, minibar, vattenkokare och strykcenter.

Instagram image
New menu today
61
Instagram image
Sommarlov Vi dukar upp en sommarbuffé till er så ni hinner äta mellan festligheterna Kesäloma Katetaan teille kesäbuffetti, on tärkeä syödä juhlien välillä
23
Instagram image
Todays To Do - Coctails & Moctails #ghotels #hotelredandgreen #loveourwork ❤️
96
Instagram image
Lunch time @hotelredgreen every week day 11.00-14.00 ❤️
26
Instagram image
Burgers #burgers #hotelredandgreen
50