Restaurang, hotell, bastu & konferensrum

Boka in dina möten, övernattningar och njut av restaurangens buffé

Hotellet ligger precis i centrum av Närpes, därav kallas också huset “Mitt i Stan”.  
Red & Green erbjuder både bastu och konferensutrymmen av hög kvalité.  Det moderna huset innehåller även en konstsal, samt en kultursal som flera gånger i veckan även används som biosalong. Här mitt i centrum har du allt nära till hands. Välkommen att ta del av hotellet och Närpes centrum. 

video

3d

Aktuellt

Här kan du läsa om de senaste aktualiteterna
gällande vårt hotell. 

Eftersom hotellet lever i samspel med Närpes egna kulturhus,
sker det ofta en hel del i huset. Både bio, musikevent och konsthall
kan hittas i huset. 

Gå in på kulturhuset Mitt-i-stans egna webbsida för att hänga med
i vad som sker i huset.

 

Sportlovserbjudande närpes 2020
Kombinera mat & bio under sportlovet
Söndagsbrunch 8.3 kl. 11.00-14.00

Vad serveras?

Lunchtid i restaurangen

Varje arbetsdag serveras nya fräscha luncher i restaurangens buffé. Hotellgästerna har möjlighet att njuta av hotellfrukost, medan kvällen bjuder på allt som finns i restaurangmenyn.

Måndag 17.2

Teriyaki lax med grönsakswok (L,G)

Citron-honungs marinerad kyckling med örtsås och potatismos (L,G)

Pestopasta med champinjon, tomat och ruccola (L)

Hallonmousse med rostad vitchoklad (L,G)

Tisdag 18.2

Pannbiff med gräddsås, potatismos och husets inlagda gurka (L,G)

Kycklingechiladas med nachos och salsa (L)

Makaronilåda med Koskenlaskija (L)

Äppelkräm med kanelgrädde (L,G)

Onsdag 19.2

Mörkoktnötstek med Portersås och potatisgratäng (L,G)

Husets lasagne med riven morot (L)

Sallad med kebab och pepperoni (L,G)

Brownie med mintchoklad och päron (L)

Torsdag 20.2

Dubbelmarinerad grisinnerfilé med vitlöksdipp och klyftpotatis (L,G)

Lime- och korianderpanerad torsk med sojadressing  och rotsaksmos (L)

Kryddig chili sin carne med ris (L,G)

Pannacotta med tomat och basilika (L,G)

Fredag 21.2

Långkokt nötkind med BBQ-sås och pommes frites (L,G)

Parmesanpanerad kyckling med kall pestosås och stekt ris(L,G)

Bondbönsbiffar med remouladesås och kokt potatis (L,G)

Marängsviss (L,G)

Sportlovserbjudande: https://www.hotelredgreen.fi/sv/nyheter/2020/02/17/mat-bio-under-sportlovet

Våra hotellrum

När du stannar längre

Vi har 30 högutrustade hotellrum, 27 dubbelrum och 1 singelrum.  
Sviterna innefattar vardagsrum, sovrum och bastu. Alla rum har hårfön, minibar, vattenkokare och strykcenter.