Restaurang, hotell, bastu & konferensrum

Boka in dina möten, övernattningar och njut av restaurangens buffé

Hotellet ligger precis i centrum av Närpes, därav kallas också huset “Mitt i Stan”.  
Red & Green erbjuder både bastu och konferensutrymmen av hög kvalité.  Det moderna huset innehåller även en konstsal, samt en kultursal som flera gånger i veckan även används som biosalong. Här mitt i centrum har du allt nära till hands. Välkommen att ta del av hotellet och Närpes centrum. 

video

3d

Aktuellt

Här kan du läsa om de senaste aktualiteterna
gällande vårt hotell. 

Eftersom hotellet lever i samspel med Närpes egna kulturhus,
sker det ofta en hel del i huset. Både bio, musikevent och konsthall
kan hittas i huset. 

Gå in på kulturhuset Mitt-i-stans egna webbsida för att hänga med
i vad som sker i huset.

 

Nya tiden Take Away Hotel Red & Green Närpes
Endast take away lunch!
Alla Fredagar nytt innehåll
Vändag Ystävänpäivä Valentineday
Ärade gäster, P.g.a rådande omständigheter serverar vi ingen a la carte kvällstid fr.o.m 23.3.

Vad serveras?

Lunchtid i restaurangen ENDAST TAKE AWAY fr. 30.3

Varje arbetsdag serveras nya fräscha luncher i restaurangens buffé. Hotellgästerna har möjlighet att njuta av hotellfrukost, medan kvällen bjuder på allt som finns i restaurangmenyn.

Måndag 30.3

TAKE AWAY kl. 11.00-12-00

Sallad (G,L)

Stekt gös med knaperstekt bacon och vitvinssås (G, L)

Köttfärsfyllda ugnspaprikor (G, L)

Chokladmousse (G, L)

Tisdag 31.3

TAKE AWAY kl. 11.00-12-00

Sallad (G, L)

Helstekt grisinrefilé med grönpepparsås och klyftpotatis (G, L)

Grillade kycklinglår med sweet chili dipp (G, L)

Plommonkräm med vispad grädde (G, L)

Onsdag 1.4

TAKE AWAY kl. 11.00-12-00

Sallad (G, L)

Enbärskryddad hjortinnanlår med vitlöks-potatisgratäng (G, L)

Nachogratäng med nötfärs och ananas (G, L)

Karamell-cheesecake (G,L)

Torsdag 2.4

TAKE AWAY kl. 11.00-12-00

Sallad (G, L)

Hemgjorda nötfärsbullar med skysås, kokt potatis och rårörda lingon (G, L)

Sataykyckling med jordnötssås och jasminris (G, L)

Päron-kinuskikvarg (G, L)

Fredag 3.4

TAKE AWAY kl. 11.00-12-00

Sallad (G, L)

Helstekt grissida med äppelcidersås (G, L)

Stekt lax med kall romsås (G,L)

Morotskaka med brynt smörfrosting (L)

Våra hotellrum

När du stannar längre

Vi har 30 högutrustade hotellrum, 27 dubbelrum och 1 singelrum.  
Sviterna innefattar vardagsrum, sovrum och bastu. Alla rum har hårfön, minibar, vattenkokare och strykcenter.