Restaurang, hotell, bastu & konferensrum

Boka in dina möten, övernattningar och njut av restaurangens buffé

Hotellet ligger precis i centrum av Närpes, därav kallas också huset “Mitt i Stan”.  
Red & Green erbjuder både bastu och konferensutrymmen av hög kvalité.  Det moderna huset innehåller även en konstsal, samt en kultursal som flera gånger i veckan även används som biosalong. Här mitt i centrum har du allt nära till hands. Välkommen att ta del av hotellet och Närpes centrum. 

video

3d

link to gallery

Aktuellt

Här kan du läsa om de senaste aktualiteterna
gällande vårt hotell. 

Eftersom hotellet lever i samspel med Närpes egna kulturhus,
sker det ofta en hel del i huset. Både bio, musikevent och konsthall
kan hittas i huset. 

Gå in på kulturhuset Mitt-i-stans egna webbsida för att hänga med
i vad som sker i huset.

 

Sustainable Travel Finland Hotel Red & Green Närpes
Hotel Red & Green erhöll STF märket!
Alla Hjärtans dag paket LOVE 13.-14.2 Närpes
Övernattning, mousserande vin, 3 rättersmiddag och frukost

Vad serveras?

Lunchtid i restaurangen 11.00-14.00

Varje arbetsdag serveras nya fräscha luncher i restaurangens buffé. Hotellgästerna har möjlighet att njuta av hotellfrukost, medan kvällen bjuder på allt som finns i restaurangmenyn.

Måndag 1.3

Kebab med vitlöksdressing (G,L) Pitabröd (L) och pommes frites 

Ugnsrostad kyckling med balsamicosås och gräddpotatis (G,L)

Grönsaksbullar med pico de gallo (G,L)

Hallonkvarg med daimkross (G,L)

 

Tisdag 2.3

Smörstekta strömmingsflundror med gräddfilssås och potatismos (L)

Spaghetti och köttfärssås med Koskenlaskijaost (L)

Auraostfylld zucchini (G,L)

Cappucinokaka (L)

 

Onsdag 3.3

Köttfärsjärpar med champinjonsås och potatiskroketter(G,L)

Mörkokt kalvstek med provencalesås och potatisgratäng(G,L)

Rostad majssoppa (G,L) med ost quesadillas (L)

Äppelpizza med saltkolasås och vaniljvisp (L)

Torsdag 4.3

Stekt chorizokorv från Björkens med morot-potatismos och surkål (G,L)

Kycklingenchiladas med salsasås och nachos (L)

Gräddig laxsoppa (G,L)

Belgiska våfflor med sylt och grädde (L)

Fredag 5.3

Pulled pork med coleslaw, picklad rödlök, aioli  och crisscuts potatis (L)

Panerad abborre med limeremoulade och klyftpotatis (G,L)

Snövitspudding med limemarineradebär (G,L)

Våra hotellrum

När du stannar längre

Vi har 30 högutrustade hotellrum, 27 dubbelrum och 1 singelrum.  
Sviterna innefattar vardagsrum, sovrum och bastu. Alla rum har hårfön, minibar, vattenkokare och strykcenter.