Fredagskassen

Njut av en färdiglagad
middag alla fredagar

Nu behöver du inte längre göra
middag på fredagar! 

Fredagskassen är en middagspåse med färdiglagad mat för avhämtning och den innehåller sallad eller soppa, varmrätt och dessert 
Priset är 15 € / person och beställning görs på telefon 06 8238 400 eller mail sales [at] hotelredgreen.fi  senast samma veckas torsdag före kl. 20.00.  Avhämtning av Fredagskassen sker alla fredagar från Hotel Red & Green kl. 16-20 (betalning vid hämtning)

Fredagskassens innehåll:

Fredagen 16.7.2021

Kantarellsoppa
Baconlindad kycklingfilé med Koskenlaskijaostsås och rostad potatis
Chokladmousse

Fredagen 23.7

Morotssoppa

Grisinnerfilé med pepparsås och potatisgratäng 

Vanilj-hallonpannacotta

Fredagen 30.7

Tomatsoppa

Stekt lax med skagenröra och nypotatis

Morotskaka

Fredagen 6.8

Pastasallad

Grisschnitzel med bearnaisesås och pommes frites

Toscapäron med vaniljgrädde

Fredag 13.8

Fetaost och melonsallad

Cornflakespanerad kyckling med mangoraja och potatiskroketter

Rabarberpaj med vaniljvisp

Fredag 20.8

Tonfisk och äggsallad

Porterstek med skysås och potatisbakelse

Chokladpudding med vispgrädde

Fredag 27.8

Jordärtskockssoppa

Grillade grisnoisetter med baconsås och crisscutpotatis

Färsk fruktsallad med fazerinagrädde

Fredag 3.9

Bulgursallad

Djävulskyckling med getostcreme och batatpommes

Hallonkvarg med rostad vitchoklad

Fredag 10.9

Grekisk sallad

Panerad spätta med citronremoulade och nypotatis

Havtornskräm med vitchokladgrädde

Fredag 17.9

Rödbetssoppa

Grillad kasslerbiff med ranchsås och klyftpotatis

Citronfrontage med lakritssås

Fredag 24.9

Tomat-mozzarellasallad

BBQ-ribs med aioli och klyftpotatis

Blåbärspaj med vaniljvisp

Fredag 1.10

Skinkröra på Malaxlimpa

Lax med parmesantäcke och rostad potatis

Päron och mintkvarg

Fredag 8.10

Medelhavssallad med pasta

Stekt kyckling med rostad vitlökssås

Salt kolamousse

Fredag 15.10

Räksoppa

Helstekt grisfilé med trattkantarellsås och potatiskroketter

Svartvinbärskräm med vispgrädde

Fredag 22.10

Fetaostsallad

Kycklingschnitzel med curryaioli och örtpotatis

Chokladpannacotta

Fredag 29.10

Pumpasoppa

Nötstek med rödvinssås och potatisgratäng

Äppelpaj med vaniljvisp

Fredag 5.11

Höstsallad med grönkål och äpple

Fylld lövbiff med kantarellstuvning och pommes

Tiramisukaka

Fredag 12.11

Couscoussallad

Smörstekt lax med hummersås och duchessepotatis

Oreo-cheesecake

Fredag 19.11

Tomatsoppa

Parmesanpanerad kyckling med pestosås

Lingonkaka med kolasås

Fredag 26.11

Gubbröra på Malaxlimpa

Helstekt entrecote med choronsås och klyftpotatis

Blåbärskvarg med vitchoklad

Fredag 3.12

Quinosallad

Grisinnerfilé med mustapekka sås och bakad potatis

Blondie med tranbär och kinuski

Fredag 10.12

Potatis-purjolöksoppa

Sprödbakad spätta med räksås och dillpotatis

Glöggcheesecake

Fredag 17.12

Ostsoppa med krutonger

Nachopanerad kyckling med tacodipp och klyftpotatis

Kladdkaka med polkagrädde

Torsdag 23.12

Uppesittarkassen

 

Välkommen in och hämta din Fredagskasse och njut av god mat!