Fredagskassen

Njut av en färdiglagad
middag alla fredagar

Nu behöver du inte längre göra
middag på fredagar! 

Fredagskassen är en middagspåse med färdiglagad mat för avhämtning och den innehåller sallad eller soppa, varmrätt och dessert 
Priset är 15 € / person och beställning görs på telefon 06 8238 400 eller mail sales [at] hotelredgreen.fi  senast samma veckas torsdag före kl. 21.00.  Avhämtning av Fredagskassen sker alla fredagar från Hotel Red & Green kl. 15.00-17:00 (betalning vid hämtning)

Fredagskassens innehåll:

 

 

Fredag 13.9

Couscous sallad

Grillad lax med örtsås och klyftpotatis

Blondiekaka

Fredag 20.9

Tomatsoppa

Grisfilé med Bearnaise och pariserpotatis

Havtornskräm med grädde

Fredag 27.9

Pastasallad

BBQ-ribs med aioli och klyftpotatis

Lakritsmousse

Fredag 4.10

Fräsch grönsallad

Nachopanerad kyckling med currydipp och crisscuts

Blåbärspaj med vaniljsås

Fredag 11.10

Kantarellsoppa 

Nötstek med rödvinssås och potatisgratäng

Fruktsallad med vaniljgrädde

Fredag 18.10

Caesarsallad

Laxmedaljong med räksås och potatismos

Blåbärskräm med vispgrädde

Fredag 25.10

Räksoppa 

Grisnoisetter med pepparsås och rostad potatis

Jordgubbsmousse

Fredag 1.11

Tomat-löksallad

Grillad kyckling med Choronsås och klyftpotatis

Kladdkaka med grädde

Fredag 8.11

Fransk potatissallad

Lövbiff av gris med kryddsmör och stekt potatis

Chokladkräm med grädde

Fredag 15.11

Tomatsoppa 

Grillad lax med chili-lime remoulade och potatismos

Bärkräm med vaniljgrädde

Fredag 22.11

Pastasallad med räkor

Rostad kyckling med mjuk paprikasås och timjanpotatis

Äppelpaj med kanelgrädde

Fredag 29.11

Fräsch grönsallad 

Grillade noisetter med kryddsmör och klyftpotatis

Choklad-moccamousse

Torsdag 5.12 Obs! Torsdag!

Skinkröra på Malaxlimpa

Schnitzel med Bearnaisesås och rostad potatis

Rulltårtsbakelse

Fredag 13.12

Svampsoppa

Rödvinsstek med potatisgratäng

Fruktsallad med grädde

Fredag 20.12

Tomat-Mozzarellasallad

Nachopanerad kyckling med curry dipp och klyftpotatis

Snövitspudding med apelsin

Fredag 27.12

Morotssoppa med ingefära

Stekt forell med limetzatziki och dillpotatis

Hallonkvarg

 

Smaklig måltid!