Om hotellet

Övernatta på hotell
Red & Green

Boka in dina möten, övernattningar
och njut av restaurangens utbud!

Välkommen till vårt högklassiga hotell mitt i centrala Närpes - Vi har 30 högutrustade hotellrum. 27 dubbelrum och 1 singelrum.  Sviterna innefattar vardagsrum, sovrum och bastu. 

Alla våra hotellgäster har möjlighet att använda den allmänna bastun på beställning. Kommer du med bil, parkerar du gratis alldeles utanför hotellet. Vintertid har du även tillgång till motorvärmare och biltak.

Frukost i restaurangen
ingår i bokning av rum

Boka rum direkt från vår sida och
undvik extra kostnader
 

Vid övernattning på hotellet ingår i priset också frukost som serveras i hotellets restaurang mellan 06:30 - 09:00.  Boka ditt rum genom vår sida och undvik extra kostnader. 

Receptionen är öppen måndag - torsdag kl. 06.30 - 20.00, fredag kl.06.30 - 21.00, Lördagar kl. 07.00 - 21.00 och söndagar kl. 08.00 - 12.00

Paket & Erbjudanden

Unna dig en annorlunda vistelse

Vi har olika paketalternativ att erbjuda - ett samtal till oss och vi ordnar med det mesta - har du andra förslag eller idéer så tar vi gärna del av dessa och hjälper er att ordna ett oförglömligt besök här i vår region.

Lunchgrupper - ta kontakt med oss så berättar vi om våra förmånliga paket. Önskar ni guidning så hjälper vi till med att ordna detta också!