Hotelli

Yövy Hotel
Red & Greenissä

Varaa kokoukset, yöpymiset
ja nauti ravintolan valikoimasta!

Tervetuloa Närpiön keskustassa sijaitsevaan korkeatasoiseen hotelliimme - Meillä on 30 hyvin varustettua hotellihuonetta. 27 kahden hengen huonetta ja yksi yhden hengen huone. Kahdessa sviitissämme on olohuone, makuuhuone ja oma sauna.

Yleinen sauna on hotellivieraidemme käytettävissä. Auton voi pysäköidä maksutta aivan hotellin pihassa. Talvisin käytettävissä on lämpötolppa sekä autokatos. Jos sinulla on sähköauto, voit ladata sitä yöpyessäsi meillä.

Aamiainen ravintolassa
sisältyy huonevaraukseen

Varaa suoraan sivustoltamme, ja
vältä lisäkustannukset

Hotelliyöpymisen hintaan kuuluu myös aamiainen joka tarjoillaan hotellin ravintolassa 6:30-09:00. Varaa sivustomme kautta ja vältä lisäkustannukset. 

Vastaanottomme on auki manantaisin - torstaisin 06.30 - 20.00,perjantaisin 06.30 - 21.00, lauantaisin 07.00 - 21.00 ja sunnuntaisin 08.00 - 12.00

Pakettitarjoukset

Hemmottele itseäsi erilaisella oleskelulla

Meiltä saat erillaisia hotellipaketteja - yksi puhelu meille niin meiltä järjestyy lähes kaikki - jos teillä on muita ehdotuksia tai ajatuksia, otamme ne mielellään vastaan, ja autamme teitä kokoamaan ihanan vierailun Närpiössä.

Lounasryhmät - ottakaa rohkeasti yhteyttä, meidän kautta järjestyy lähes kaikki tarvittavat palvelut! Haluatteko opastusta, niin autamme järjestämään tämänkin!