Vårt hållbarhetsarbete

Hotel Red & Green är miljömärkta av Green Key och STF märkta av Visit Finland.
Då du väljer att bo hos oss så gör du ett bra val för miljön.

Vi välkomna ALLA till vårt hotell oavsett vilken kultur eller religion du hör till, vilken sexuell läggning du har, har du funktions- eller psykisk nedsättning, din ålder spelar ingen roll, barn som vuxen, vi tar även i beaktande dina dieter och vi välkomnar till och med era husdjur :)

Hotel Red & Green är miljömärkta av Green Key sedan oktober 2020, och om du väljer att bo hos oss så gör du ett bra val för miljön.

Att bo på ett hotell som är miljömärkt med Green Key certifieringen betyder att du väljer att bo på ett hotell som tar ansvar och som klarat Green Keys hårda miljökrav.
Green Key är en internationell miljömärkning som delas ut till de logi- och konferensanläggningar som tar extra hänsyn till miljön, och syftet med Green Key är att bidra till arbetet för en minskad miljöpåverkan och en hållbar konsumtion.
Vi arbetar med att ständigt förbättra vårt miljöarbete, vilket innebär att vi har formulerat våra ambitioner i en miljöpolicy, vi har satt upp egna miljömål och vi har en handlingsplan för att uppnå dessa mål.

Läs mer om Green Key

Hotel Red & Green har även erhållit Sustainable Travel Finland märket i februari 2021. Busines Finlands pressrelease

Som följande steg, efter att vi blivit miljösertifierade med Green Key, har vi jobbat vidare för en mer hållbar framtid och har nu erhållit Sustainable Travel Finland märket!

För att utveckla turistföretagen i Finland mot en mer hållbar framtid inom besöksnäringen har Visit Finland utarbetat ett program "Sustainable Travel Finland". Företagen som gått igenom programmet och uppfyller kriterierna erhåller STF märket. Märket är ett besvis på att företaget värnar om hållbar turism inom följande delområden: ekologisk hållbarhet, socio-kulturell hållbarhet, ekonomisk hållbarhet, etisk hållbarhet samt hållbarhet inom säkerhet.

Då ni väljer vårt hotell eller vår restaurang så är ni med på resan mot en mer hållbar framtid!

Mera information hittar ni här Visit Finland

Välkommen till Hotel Red & Green!

 

Instagram image
Titta vad vi hitta hos bästa @blomliv_ab Den passar väl oss perfekt eller hur? Katso mitä me löysimme @blomliv_ab Did you see this beauty? Isn't it perfect for us
76
Instagram image
Show and Spaghetti 12.4.2024 kl 19.00 29€/person Boka din plats redan idag sales@hotelredgreen.fi 068238400
18
Instagram image
Today we celebrate our big sister Hotel Vallonia on their 40th anniversery Happy anniversery @hotelvallonia Love your baby sister in Närpes ❤️ Stort Grattis till Hotel Vallonia som firar 40 år idag Paljon Onnea Hotel Vallonialle 40-vuotispäivästä
92
Instagram image
Sportlov på kommande⛷️ vi har burger week 26.02 - 02.03, välkommen in Hiihtoloma on tulossa ⛷️ meillä on burger week 26.02 - 02.03, tervetuloa
18
Instagram image
Happy Valentines day from us all @ ❤️
50