Ympäristötyömme

Hotel Red & Green on ansainnut Green Key ympäristömerkinnän sekä STF merkin

Green Key

Hotel Red & Green on ansainnut Green Key ympäristömerkinnän. Valitsemalla hotellimme yöpymispaikaksesi teet hyvän ympäristövalinnan.

Valitsemalla Green Key-ympäristösertifikaatilla merkityn hotellin varmistat että asut hotellissa joka on vastuullinen ja joka on läpäissyt Green Key-ohjelman tiukat ympäristövaatimukset.

Green Key on kansainvälinen ympäristömrkitä joka myönnetään niille matkailu- ja kokouslaitoksille jotka erityisesti huomioivat ympäritön toiminnassaan. Green Keyn tavoite on osallistua kestävän kulutuksen ja vähenevän ympäristörasituksen aikaansaamiseen.

Teemme jatkuvasti työtä parantaaksemme ympäristötyötämme, olemme laatineet omat ympäristötavoitteet ja meillä on toimintasuunnitelma jota noudattamalla pyrimme näihin tavoitteisiin.

Lue lisää Green Key sertifikaatista tästä.

Sustainable Travel Finland

Syksyllä 2020 hotellimme sai Green Key ympäristömerkinnän ja työ on jatkunut kestävän matkailun kehittämisessä. Olemme nyt myös ansainneet Sustainable Travel Finland merkin helmikuussa 2021! Busines Finlandin lehdistötiedote

Jotta matkailuelinkeino pystyy vastaamaan muuttuvaan kysyntään ja kasvamaan jatkossakin, on kehityksen oltava kestävää. Tätä varten Visit Finland on kehittänyt matkailuyrityksille ja -alueille tarkoitetun Sustainable Travel Finland -ohjelman ja sillä saavutettavan Sustainable Travel Finland -merkin.

STF merkinnän ansainnut yritys on jokapäiväisessä työssään huomioinut ja laatinut toimintasuunnilmansa koskemaan kaikkia kestävyyden osa-alueita; ekologinen, taloudellinen, sosio-kulttuurinen, eettinen sekä survallisuus.

Kun valitset Hotel Red & Greenin palveluita olet mukana kehittämässä ja edesauttamaan kestävää matkailua!

Lisäinfoa löydät täältä Visit Finland

Tervetuloa!

 

Instagram image
Titta vad vi hitta hos bästa @blomliv_ab Den passar väl oss perfekt eller hur? Katso mitä me löysimme @blomliv_ab Did you see this beauty? Isn't it perfect for us
76
Instagram image
Show and Spaghetti 12.4.2024 kl 19.00 29€/person Boka din plats redan idag sales@hotelredgreen.fi 068238400
18
Instagram image
Today we celebrate our big sister Hotel Vallonia on their 40th anniversery Happy anniversery @hotelvallonia Love your baby sister in Närpes ❤️ Stort Grattis till Hotel Vallonia som firar 40 år idag Paljon Onnea Hotel Vallonialle 40-vuotispäivästä
92
Instagram image
Sportlov på kommande⛷️ vi har burger week 26.02 - 02.03, välkommen in Hiihtoloma on tulossa ⛷️ meillä on burger week 26.02 - 02.03, tervetuloa
18
Instagram image
Happy Valentines day from us all @ ❤️
50