Restaurang, hotell, bastu & konferensrum

Boka in dina möten, övernattningar och njut av restaurangens fantastiska mat

Hotellet ligger precis i centrum av Närpes, därav kallas också huset “Mitt i Stan”.  
Red & Green erbjuder en fantastisk lunchbuffé alla vardagar, kvällstid serveras a la carte rätter gjorda på Österbottniska råvaror. Vi har även bastu- och konferensutrymmen av hög kvalité.  Det moderna huset innehåller även en konstsal, samt en kultursal som flera gånger i veckan även används som biosalong. Här mitt i centrum har du allt nära till hands. Välkommen att ta del av hotellet och Närpes centrum.

video

3d

link to gallery

Aktuellt

Här kan du läsa om de senaste aktualiteterna
gällande vårt hotell. 

Eftersom hotellet lever i samspel med Närpes egna kulturhus,
sker det ofta en hel del i huset. Både bio, musikevent och konsthall
kan hittas i huset. 

Gå in på kulturhuset Mitt-i-stans egna webbsida för att hänga med
i vad som sker i huset.

 

Vad serveras?

Lunchtid i restaurangen 11.00-14.00

Varje arbetsdag serveras nya fräscha luncher från restaurangens buffé. Hotellgästerna har möjlighet att njuta av hotellfrukost, medan kvällen bjuder på allt som finns i restaurangmenyn.

Dagens lunch 12 €/person (seniorer 10 €)

G= glutenfritt
L= laktosfritt

Måndag 30.1

Kebab med vitlökssås, pommes frites och picklad rödlök (LG)

Rostad kyckling med mango-jalapenosås och batatklyftpotatis (LGM)

Chokladgratinerad banan med marshmallows och vispgrädde (GL)

Tisdag 31.1

Köttfärsjärpar med provencale-sås och potatiskroketter (GL)

Gratinerad sej med purjolök, citron och spenatstuvad potatis (GL)

Gräddig palsternacksoppa (GL)

Lingonrutor (L)

Onsdag 1.2

Pytt-i-panna med stekt ägg och inlagda rödbetor (GL)

Husets kållåda med lingonsylt och kokt potatis (GL)

Morotsbiffar med dragonsås (GL)

Snövitspudding med bärkompott (GL)

Torsdag 2.2

Långbakad grissida med ölsås och potatismos (L)

Kycklingfärsbiffar med kryddig mangosås och klyftpotatis (GL)

Ärtsoppa med sidfläsk (GLM)

Pannkaka med sylt och grädde (L)

Fredag 3.2

Pulled pork med colesalw, aioli (GL) och pitabröd (L)

Panerad torsk med brynt smörsås och potatismos (L)

Chokladkräm med vispgrädde (GL)

Våra hotellrum

När du stannar längre

Vi har 30 högutrustade hotellrum, 27 dubbelrum och 1 singelrum.  
Sviterna innefattar vardagsrum, sovrum och bastu. Alla rum har hårfön, minibar, vattenkokare och strykcenter.