Restaurang, hotell, bastu & konferensrum

Boka in dina möten, övernattningar och njut av restaurangens buffé

Hotellet ligger precis i centrum av Närpes, därav kallas också huset “Mitt i Stan”.  
Red & Green erbjuder både bastu och konferensutrymmen av hög kvalité.  Det moderna huset innehåller även en konstsal, samt en kultursal som flera gånger i veckan även används som biosalong. Här mitt i centrum har du allt nära till hands. Välkommen att ta del av hotellet och Närpes centrum. 

video

3d

link to gallery

Aktuellt

Här kan du läsa om de senaste aktualiteterna
gällande vårt hotell. 

Eftersom hotellet lever i samspel med Närpes egna kulturhus,
sker det ofta en hel del i huset. Både bio, musikevent och konsthall
kan hittas i huset. 

Gå in på kulturhuset Mitt-i-stans egna webbsida för att hänga med
i vad som sker i huset.

 

Hållbart arbete på Hotel Red & Green
Ny ala carte 20.9
Välkommen in på nya smakupplevelser i vår a la carte restaurang! Här hittar du vår nya a la
Slättens Musik & Skaldjursbuffé Hotel Red & Green 10-11.9.2021
Frossa i skaldjur under 2 kvällar

Vad serveras?

Lunchtid i restaurangen 11.00-14.00

Varje arbetsdag serveras nya fräscha luncher från restaurangens buffé. Hotellgästerna har möjlighet att njuta av hotellfrukost, medan kvällen bjuder på allt som finns i restaurangmenyn.

Måndag 18.10

Ugnsbakad lax med äpple och purjolök samt gräslöks-potatismos (LG)

Asiatisk kycklinggryta med kokosmjölk och green curry (LG)

Apelsinkaka med nutellagrädde (L)

Tisdag 19.10

Rökt kassler med bbq-sås och pomes frites (LG)

Pasta Bolognese med parmesanost (L)

Älgköttsoppa med rågbröd från Wilsons bageri (LG)

Mockamousse med mjölkchoklad (LG)

Onsdag 20.10

Långbakad grissida från Björkens med tryffelsås och örtklyftpotatis (LG)

Sejfilé Bordelaise med spenatstuvad potatis (L)

Batatlåda med ingefära (LG)

Ananas-kokoskvarg (LG)

Torsdag 21.10

Köttfärslimpa med champinjonsås, kokt potatis och lingonsylt (LG)

Lever-bacongryta med syltlök och potatismos (LG)

Siskonkorvsoppa med hembakat bröd (LG)

Plättar med sylt och grädde (L)

Fredag 22.10

Grisnoisetter med bacon-auraostsås och rösti (LG)

Cornflakespanerad kyckling med vitlöks-currysås och batat-potatismos (L)

Jordärtskockssoppa med hembakat bröd (LG)

Lingonrutor (L)

Våra hotellrum

När du stannar längre

Vi har 30 högutrustade hotellrum, 27 dubbelrum och 1 singelrum.  
Sviterna innefattar vardagsrum, sovrum och bastu. Alla rum har hårfön, minibar, vattenkokare och strykcenter.