Restaurang, hotell, bastu & konferensrum

Boka in dina möten, övernattningar och njut av restaurangens buffé

Hotellet ligger precis i centrum av Närpes, därav kallas också huset “Mitt i Stan”.  
Red & Green erbjuder både bastu och konferensutrymmen av hög kvalité.  Det moderna huset innehåller även en konstsal, samt en kultursal som flera gånger i veckan även används som biosalong. Här mitt i centrum har du allt nära till hands. Välkommen att ta del av hotellet och Närpes centrum. 

video

3d

Aktuellt

Här kan du läsa om de senaste aktualiteterna
gällande vårt hotell. 

Eftersom hotellet lever i samspel med Närpes egna kulturhus,
sker det ofta en hel del i huset. Både bio, musikevent och konsthall
kan hittas i huset. 

Gå in på kulturhuset Mitt-i-stans egna webbsida för att hänga med
i vad som sker i huset.

 

Nya tiden Take Away Hotel Red & Green Närpes
Endast take away lunch!
Alla Fredagar nytt innehåll

Vad serveras?

Lunchtid i restaurangen ENDAST TAKE AWAY fr. 30.3

Varje arbetsdag serveras nya fräscha luncher i restaurangens buffé. Hotellgästerna har möjlighet att njuta av hotellfrukost, medan kvällen bjuder på allt som finns i restaurangmenyn.

Måndag 25.5

Take away lunch kl. 11.00-12.00

Sallad

Mör oxbringa med choronsås och örtklyftpotatis (G, L)

Lunchsallad med kallrökt lax, babyspenat och kokt ägg toppad med dill-majonnäs (G, L) bröd, smör

Blåbärsmousse (G, L)

Tisdag 26.5

Take away lunch kl. 11.00-12.00

Sallad

Pulled pork med coleslaw pommes frites och aioli (G, L)

Gräddig abborrsoppa med purjolök (G, L) Wilsons hembageris rågbröd och smör

Rulltårtsbakelse (G, L)

Onsdag 27.5

Take away lunch kl. 11.00-12.00

Sallad

Stekt knackkorv från Björkens med gräddsås, potatismos och gurksallad (G, L)

Pasta Bolognese med Parmesanost (L)

Toscaäpplen med vaniljvisp (G, L)

Torsdag 28.5

Take away lunch kl. 11.00-12.00

Sallad

Stekt lax med krämig vitvinssås och kokt nypotatis (G, L)

Tacokryddad nötfärstortilla med salsa och pommes frites (L)

Pannkaka med hallongrädde (L)

Fredag 29.5

Take away lunch kl. 11.00-12.00

Sallad

Lövbiff av gris med Café de Parissås och potatisgratäng (G,L)

Lunchsallad med stekt kyckling, cous-cous, sparris och minitomat toppad med yellow-currydressing (L) bröd och smör

Mjölkchokladkräm med vispgrädde (G, L)

Våra hotellrum

När du stannar längre

Vi har 30 högutrustade hotellrum, 27 dubbelrum och 1 singelrum.  
Sviterna innefattar vardagsrum, sovrum och bastu. Alla rum har hårfön, minibar, vattenkokare och strykcenter.