Ta chansen och få sponsoreringspengar till ert lag eller er förening genom att anlita våra hotell och restauranger. Så här går det till!

Poäng

Få ett presentkort på 10% av totalvärdet som ni kan spendera på något av våra fyra hotell nästa gång ni ska ut och resa, äta eller ordna bastukväll. Procenten räknas exklusive moms som All Sports poäng. 1 All Spotrs poäng = 1€. Presentkortet är i kraft ett år och går inte att kombinera med andra rabatter. Presentkortet skrivs ut endast till registrerade föreningar och gruppens minimiantal är 10 pers.

Rekommendera

Det lönar sig att rekommendera våra hotell. Få ett presentkort på 7% av totalvärdet om ni rekommenderar oss. Presentkortet kan användas på något av våra fyra hotell nästa gång  ni ska ut och resa, äta eller ordna bastukväll. Procenten räknas exklusive moms och rabatter och betalas bara ut till ett lag/förening som rekommenderar oss. Presentkortet är i kraft ett år och går inte att kombinera med andra rabatter. Välj mellan ett presentkort med All Sports poäng. 1 All Sports poäng = 1€ eller få en kick-back på 5% i reda pengar inbetalt på lagets konto. Presentkort och kick-back skrivs ut endast till registrerade föreningar och grupper och skickas eller betalas ut 14 dagar efter det rekommenderade laget/föreningen har betalat.

ansök

Hos oss kan ni umgås, bada bastu, äta och sova gott. Allt för den perfekta uppladdningen!
Välkommen!

logi

Inkl. övernattning, frukost, kvällsbastu och möjlighet till mötesutrymme.

mat

Inkl. salladsbuffé, varmrätt, dricka, hembakat bröd, smör och kaffe.

offert

all sportinfo

Korsholm/Vasa

vallonia

+358 (0)6 3288 200
info [at] vallonia.fi
www.vallonia.fi

Närpes

redgreen

+358 (0)6 8238 400
sales [at] hotelredgreen.fi
www.hotelredgreen.fi

Kurikka

kurikka

+358-(0)6-451 0500
info [at] hotelkurikka.fi
www.hotelkurikka.fi

Vasa

astor

+358-(0)6-3269 111
astor [at] astorvaasa.fi
www.astorvaasa.fi