all sport

Tartu tilaisuuteen ja hanki sponsorirahaa joukkueellenne tai seurallenne käyttämällä hotellejamme ja ravintoloitamme. Toimi näin!

pisteet

Saatte lahjakortin jonka arvo on 10 % kokonaisarvosta ja jota voitte käyttää jossakin neljästä hotellistamme seuraavan kerran kun olette matkoilla, aterioimassa tai järjestämässä saunailtaa. Prosentti lasketaan ilman alv:tä All Sports pisteinä. 1 All Sports piste = 1€. Lahjakortti on voimassa vuoden eikä sitä voi yhdistää muihin alennuksiin. Lahjakortti kirjoitetaan vain rekisteröidyille yhdistyksille ja ryhmän koko on vähintään 10 henkeä. 

suositelkaa

Kannattaa suositella hotellejamme. Saatte lahjakortin jonka arvo on 7% kokonaisarvosta jos suosittelette meitä. Lahjakorttia voitte käyttää jossakin neljässä hotellissamme seuraavan kerran kun olette matkoilla, aterioimassa tai järjestämässä saunailtaa. Prosenttilasketaan ilman alv:tä ja alennuksia ja maksetaan vain joukkueelle/yhdistykselle joka suosittelee meitä. Lahjakortti on voimassa vuoden eikä sitä voi yhdistää muihin alennuksiin. Voitte valita joko lahjakortin All Sports pistein,  1 All Sports piste = 1€, tai saada 5 % kick-backin rahassa maksettuna joukkueen tilille. Lahjakortti ja kick-back kirjoitetaan vain rekisteröidyille joukkueille/yhdistyksille ja lähetetään tai maksetaan 14 päivän jälkeen siitä kun suositteleva joukkue/yhdistys on maksanut. 

hakeminen

Meillä voitte seurustella keskenänne, saunoa, syödä ja nukkua hyvin. Paras tapa valmistautua.
Tervetuloa!

majoitus

Sisältää yöpymisen, aamiaisen, iltasaunan sekä mahdollisuuden käyttää kokoustiloja.

ruoka

Sisältää salaattibuffetin, lämpimänruoan, juoman, kotona leivottua leipää sekä kahvia/teetä.

tarjous

all sporthotellit

Mustasaari/Vaasa

vallonia

+358 (0)6 3288 200
info [at] vallonia.fi
www.vallonia.fi

Närpiö

redgreen

+358 (0)6 8238 400
sales [at] hotelredgreen.fi
www.hotelredgreen.fi

Kurikka

kurikka

+358-(0)6-451 0500
info [at] hotelkurikka.fi
www.hotelkurikka.fi

Vaasa

astor

+358-(0)6-3269 111
astor [at] astorvaasa.fi
www.astorvaasa.fi