Paket

Unna dig en 
annorlunda vistelse

Gör det lätt - boka in en paketupplevelse
för dig och ditt gäng

Här hittar du olika alternativ som vi paketerat ihop - ett samtal till oss och vi ordnar med det mesta - har du andra förslag eller idéer så tar vi gärna del av dessa och hjälper er att ordna ett oförglömligt besök här i vår region.

Lyft telefonen och hör av dig till oss så hjälper vi dig att uppleva en annorlunda helg!

Lunchgrupper - ta kontakt med oss så berättar vi om våra förmånliga paket. Önskar ni guidning så hjälper vi till med att ordna detta också!

All Sport

​All Sport logi från 36 €/person

Inkluderar övernattning, frukost, kvällsbastu och möjlighet till mötesutrymme.

All Sport mat ​10 €/person

Inkluderar salladsbuffé, varmrätt, dricka, hembakat bröd med smör och kaffe eller te.

​*Erbjudanden och villkor kan variera mellan hotellen. 

 

Rå om dig själv-paketet

Rå om dig själv paket fr. 89 €/person

Koppla av från vardagens stress och låt oss skämma bort er!  Boka en fredag-lördag eller en lördag-söndag och bara njut av en stunds avkoppling och god mat. Mitt i stan av Närpes hittar du en alldeles nybyggd pärla med många fantastiska möjligheter. Här hittar du hotell, restaurang, kultursal, konsthall samt friskvårdsavdelning, allt under samma tak.

Det här är weekendpaketet för dig som bara vill äta gott och koppla av. Pris fr. 89€/ person i delat dubbelrum (norm. 125€/pers) Vid bokning uppge kod ”Rå om dig” paketet. Inkluderar ett glas mousserande vin, tre rätters middag, kvällsbastu, övernattning och en rejäl frukostbuffé.

Boka via vår hemsida www.hotelredgreen.fi, sales [at] hotelredgreen.fi eller via telefon 06-8238 400

Varmt välkomna på en helmysig helg!

 

Cykelsemestra i Österbotten

Här hittar du ett helt unikt paket för dig som vill uppleva det fantastiska Österbottniska landskapet på ett miljövänligt sätt!