Aktuellt

Rekrytering Hotel Red & Green Kock Receptionist heltid Hae töihin

WANTED !

Tule osaksi tiimiämme Hotel Red & Greenissä!

Etsimme nyt innokkaita työntekijöitä kahteen jännittävään tehtävään:
Vastaanottovirkailija/Tarjoilija ja Kokki.

Vastaanottovirkailija/Tarjoilija Oletko palveluhenkinen, positiivinen ja pidätkö monien asioiden samanaikaisesta hallinnasta? Vastaanottovirkailijana/tarjoilijana meillä olet hotellimme ja ravintolamme kasvot, jossa kohtaat ja autat vieraitamme kaikessa sisäänkirjautumisesta tarjoiluun. Arvostamme kykyäsi luoda lämmin ja tervetullut ilmapiiri.

Kokki Onko sinulla intohimo ruoanlaittoon ja haluat luoda unohtumattomia aterioita vieraillemme? Etsimme luovaa ja kokenutta kokkia, joka rakastaa käyttää tuoreita ja paikallisia raaka-aineita. Meillä sinulla on mahdollisuus kehittää ja tuoda omia ideoitasi keittiöön.

Tarjoamme:

Vakituinen työsuhde
Miellyttävä ja inspiroiva työympäristö
Mahdollisuus henkilökohtaiseen ja ammatilliseen kehittymiseen
Upea tiimi innokkaita kollegoita
Muita konsernin etuja

Oletko etsimämme henkilö? Lähetä hakemuksesi ja CV osoitteeseen cisse.hotelredgreen.fi  viimeistään 15.7.2024.
Odotamme innolla hakemustasi!

Hotel Red & Green