Aktuellt

Slättens Musik & Skaldjursbuffé Hotel Red & Green 10-11.9.2021

Äyriäisbuffet 9.9 klo. 17.00-21.00

Viikonloppuna 9-10.9 järjestetään Närpiön Ruoka & Mystiikka tapahtum. Perjantaina 9.9 on omistettu hyvälle ruoalle ja musiikille. Frans Henrikson salissa järjestetään ilmaiskonsertti Pampas Tour klo. 20.00. Ravintolassamme on tarjolla suosittu Äyriäisbuffet, joka täytetään herkuilla, joten yhdistä hyvä musiikki ja maistuvaa ruokaa.

Äyriäisbuffet 32 €

(ei a la carte tarjoilua eikä After Work 9.9) Burgereita on saatavilla!
Buffetista löydät mm:
Kokonaisia katkarapuja, rapuja, Smögen/Skagen salaattia, muita ihania vihanneksia ja hedelmiä, valkoviinissä haudutettuja sinisimpukoita, Boullabaissea, ranskalaiset perunat, Aiolia, Rhode island, maalaispatonkia, erillaisia juustoja, lämpöisiä piirakoita kuten Västerbottenjuustopiirakaa ja sienipiirakaa ym

Konsertti järjestetään Närpiön seudun kehitys yhtiö Dynamon toimesta ja on maksuton. Lue lisää täältä.

Muista varat a pöytä etukäteen TÄÄLTÄ tai puhelimitse 06-8238 400

Tervetuloa nauttimaan hyvästä ruoasta ja musiikista!