Aktuellt

Sustainable Travel Finland Hotel Red & Green Närpes

Sustainable Travel Finland

Sustainable Travel Finland

Syksyllä 2020 hotellimme sai Green Key ympäristömerkinnän ja työ on jatkunut kestävän matkailun kehittämisessä. Olemme nyt myös ansainneet Sustainable Travel Finland merkin!

Jotta matkailuelinkeino pystyy vastaamaan muuttuvaan kysyntään ja kasvamaan jatkossakin, on kehityksen oltava kestävää. Tätä varten Visit Finland on kehittänyt matkailuyrityksille ja -alueille tarkoitetun Sustainable Travel Finland -ohjelman ja sillä saavutettavan Sustainable Travel Finland -merkin.

STF merkinnän ansainnut yritys on jokapäiväisessä työssään huomioinut ja laatinut toimintasuunnilmansa koskemaan kaikkia kestävyyden osa-alueita; ekologinen, taloudellinen, sosio-kulttuurinen, eettinen sekä survallisuus.

Kun valitset Hotel Red & Greenin palveluita olet mukana kehittämässä ja edesauttamaan kestävää matkailua!

 

Lisäinfoa löydät täältä Visit Finland

Tervetuloa!