Paketit

Hemmottele itseäsi
erilaisella oleskelulla

Tee se helposti - varaa paketti-kokemus itsellesi ja ryhmällesi

Meiltä saat erillaisia hotellipaketteja - yksi puhelu meille niin meiltä järjestyy lähes kaikki - jos teillä on muita ehdotuksia tai ajatuksia, otamme ne mielellään vastaan, ja autamme teitä kokoamaan ihanan vierailun Närpiössä.

Nosta puhelin ja ota meihin yhteyttä ja me autamme sinua kokemaan erilaista viikonloppuna!

Lounasryhmät - ottakaa rohkeasti yhteyttä, meidän kautta järjestyy lähes kaikki tarvittavat palvelut! Haluatteko opastusta, niin autamme järjestämään tämänkin!

All Sport

​All Sport majoitus 36 €/henkilö

Sisältää yöpymisen, aamiaisen, iltasaunan sekä mahdollisuuden käyttää kokoustiloja.

All Sport ruokailu ​10 €/henkilö

Sisältää salaattibuffetin, lämpimänruoan, juoman, kotona leivottua leipää ja voita sekä kahvia tai teetä.

​*Tarjoukset ja ehdot saattavat vaihdella hotelleittain.

 

Hemmottele itseäsi paketti

Hemmottele itseäsi paketti alkaen 84 €/henkilö

Jätä arkipäviän stressi ja tule rentoutumaan! Tule perjantaista-lauantaihin tai lauantaista-sunnuntaihin ja anna meidän huolehtia sinusta. Nuku hyvin ja nauti paikallisista ruokaherkuista. Närpiön keskustasta löytyy monien mahdollisuuksien uudisrakennus, täältä löytyy hotelli, ravintola, mahtava kulttuurisali, taidehalli sekä terveysosasto, kaikki saman katon alta. 

Tämä viikonloppupaketti on tarkoitettu juuri sinulle joka haluat rentoutua ja nauttia hyvästä ruoasta. Hinta alk. 84 €/henkilö (norm.112€/henk.) Varauskoodi ”Hemmottelu paketti”. Hintaan sisältyy lasillinen kuohuviiniä, 3-ruokalajin illallinen, iltasauna, majoitus sekä runsas aamiaisbuffet.

Tanssipaketti 2019

Kesän Tanssipaketit yhdessä Fagerö Folkparkin kanssa myös 2019

Fagerössä järjestetään jälleen suositut tanssit kesällä 2018. Myös tänä vuonna teillä on mahdollista nauttia ihanista kesätansseista Fagerössä sekä majoittua Närpiön keskustassa Hotel Red & Greenissä.

Lisäinfoa kesätanssien päivämääristä tulee piakkoin.
www.fagero.fi

Tanssipaketti - Majoittuminen Hotel Red & Greenissä sekä tanssiliput Fageröhön alk 75 €/henkilö
Tanssipaketti de Luxe - Kahden ruokalajin illallinen ja majoittuminen Hotel Red & Greenissä sekä tanssiliput Fageröhön alk 97 €/henkilö